Menu Sluiten

Steun als bedrijf

Steun Stichting Corantijn met uw bedrijf

Als bedrijf kunt u een groot verschil maken in het leven van de mensen in Suriname die getroffen zijn door ziekte, gebrek aan onderwijs, natuurrampen of een tekort aan voeding. Met een jaarlijkse bijdrage of een eenmalige donatie draagt u bij aan een beter bestaan. Daarnaast toont u uw betrokkenheid aan uw medewerkers en klanten. 

Samen Suriname Sterker Maken

Er zijn verschillende schenkingsvormen mogelijk

Een eenmalige gift doneren namens uw medewerkers? 

Bijvoorbeeld tijdens Kerst, een jubileum of een pensionering? Een perfecte gelegenheid om met uw bijdrage de levens van kwetsbare mensen te verbeteren.

Uw gift is van harte welkom!

Een specifiek project ondersteunen?

Bij giften vanaf € 1.000,- per jaar kunt u een specifiek project naar keuze ondersteunen. U bepaalt zelf waar uw gift naartoe gaat. Eenmalig of voor meerdere jaren.

Bekijk onze selectie aan projecten

Voordelen van het ondersteunen als bedrijf

Veel werknemers willen een bijdrage leveren aan een betere wereld. Onderzoek laat zien dat men liever werkt voor bedrijven die het steunen van goede doelen en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden.

  • Medewerkers voelen zich betrokken, want samen helpt u mensen die dit nodig hebben
  • Als bedrijf inspireert u hiermee uw netwerk en uw (toekomstige) klanten
  • U heeft als bedrijf een belastingvoordeel bij het steunen van een goed doel
  • Uw betrokkenheid bij Stichting Corantijn kunt u uitdragen in uw interne en externe communicatie. De resultaten van ons werk vindt u in onze jaarrekening

nl_NL_formal