Menu Sluiten

Donatie deelnemers Kinderkledingbeurs Kudelstaart

Op zaterdag 6 april jl. vond de halfjaarlijkse Kinderkledingbeurs Kudelstaart plaats.

De inbreng op vrijdagavond bestaat uit tweedehands kinderboeken, kinderkleding en -schoenen, speelgoed, etc. Bij het inleveren kan men aangeven of alle niet-verkochte items naar het goede doel, Stichting Corantijn, mogen gaan.

En of je de volgende dag nou voor de gezelligheid komt, houdt van tweedehands winkelen, het milieu een warm hart toedraagt of een voordeeltje kunt gebruiken, iedereen wordt welkom geheten door het team.

Aan het einde van de zaterdag worden de niet-verkochte items opgehaald. Alle deelnemers kregen als dank een klein presentje van de organisatie. Op dit moment kon men nog besluiten om goederen bij het team van Stichting Corantijn af te geven. Dat werd grif gedaan.

nl_NL_formal