Menu Sluiten

Container nummer 3/2023 in Suriname

Een lege container arriveerde in Sneek bij het gebouw van de Nieuw-Apostolische Kerk. Via het uitdelen van flyers met een lijstje van benodigde goederen, publicaties in de media en een banner op de container was de buurt geïnformeerd dat men goederen kon inleveren.

De vrijwilligers ontvingen de goederen, zochten alles uit en verpakte ze in dozen of plastic. Samen met meubels, medische hulpgoederen en materiaal voor onze projecten werd zo de container successievelijk gevuld.

De deuren van de volle container werden gesloten.
Documenten voor de rederij en douane zijn opgemaakt.
Transport naar Rotterdam zodat de hulpgoederen kunnen worden verscheept.

Na aankomst en uitladen van de container op ons opslagterrein in Suriname zijn de hulpgoederen verdeeld, zie het fotoverslag.

nl_NL_formal