Menu Sluiten

Verbandmiddelen en meer geschonken

De situatie van deze mevrouw is heel erg slecht. Aan beide haar voeten en onderbenen heeft ze open wonden die maar niet willen genezen. Verbandmiddelen zijn duur en kan ze niet betalen. Het verband dat ze heeft gebruikt wast ze zodat ze hiermee opnieuw de wond kan verbinden. In haar situatie niet verstandig. Ook zelfstandig, zonder hulp, lopen lukt niet meer goed. Oud-medewerkster van het St. Vincentius Ziekenhuis, mw. Melcherts, heeft hulp voor deze dame gevraagd.

Stichting Corantijn heeft verbandmiddelen en een rollator voor haar gestuurd. Deze zijn door een meneer, die mw. Melcherts kent, bij haar thuis gebracht.

In een gesproken appbericht toont mw. Pink haar dank:
“Goedemiddag mensen, goedemiddag mw. Melcherts. Ik ben een tevreden kind, mw. Melcherts, God blessie en bedankt.”

nl_NL_formal