Menu Sluiten

Hulp was snel geregeld

Deze oudere dame is bedlegerig en kan niet meer goed uit haar woorden komen. Mw. Melcherts, oud-medewerkster van het St. Vincentius Ziekenhuis, had nog wat dozen incontinentiemateriaal staan. De cliënt waarvoor Stichting Corantijn dit gestuurd had was inmiddels overleden. Zo kon mw. Bhagwantie snel geholpen worden.

Haar dochter doet het woord in een bedank video:
“Goedenavond aan de mevrouw die deze pampers heeft gestuurd. Ik wil u heel hartelijk bedanken dat u ons geholpen hebt want het is echt een moeilijke tijd. Ik ben u heel dankbaar dat u ons geholpen hebt met pampers voor mijn moeder want het is echt moeilijk. Ik zeg u dank en de Here zegene jullie dat jullie hebben geholpen. En dank u ook aan mw. Melcherts dat we via mw. Melcherts deze doos pampers hebben kunnen krijgen. Heel hartelijk bedankt mw. Melcherts, we bedanken u heel hartelijk. God zegene u. Mijn moeder wil ook wat zeggen: Doei, bedankt mevrouw.”

nl_NL_formal