Menu Sluiten

Stomamateriaal voor jong en oud

Stomamateriaal is lastig te krijgen. Als het er is, dan is het voor een hoop mensen te duur om aan te schaffen. Stichting Corantijn stuurt naar diverse adressen, die hier om vragen, een aantal dozen met dit materiaal zodat men dit uit kan delen.

Een dame kwam stomamateriaal ophalen voor iemand in haar familie. Zoals op de foto te zien is, is ze hier erg content mee.

Passend stomamateriaal voor zijn vader kunnen vinden, de zoon van deze stomadrager kon zijn geluk niet op.

Soms ontvangen we opvangmaterialen voor kinderen. Heel erg welkom, er zijn meerdere kinderen bij ons bekend in Suriname die dit nodig hebben. Deze keer ging er een tas met dozen ileostomazakjes naar de kinderafdeling van het AZP. Na ontvangst ontvingen we onderstaand gesproken appbericht:
“Een mooi cadeautje op Wereld Prematurendag! Dank voor uw bijdrage.

nl_NL_formal