Menu Sluiten

Nieuwe sponsor: Eyedomind.nl

Wat is Eyedomind.nl?
Erik Willems is webdesigner, WordPress developer en SEO specialist. Daarnaast geeft hij les in User Experience Design en is eindexamenbegeleider en beoordelaar bij de vakgroep Software Development aan het Mediacollege Amsterdam.

Sinds 2005 is hij met Eyedomind.nl voor zichzelf begonnen als fotograaf en (web)designer. De naam bestaat uit zijn visie op een creatieve driehoek: Zien (Eye), erover nadenken (Mind) en uitvoeren (Do). Samen vormen ze de fonetische zin ‘I do mind’.

Hoe zijn we met Eyedomind.nl BV in contact gekomen?
Een bestuurslid van Stichting Corantijn had eerder met Erik Willems gewerkt in het bouwen van een website. Dit traject was naar volle tevredenheid verlopen.

Wat wordt er gesponsord?
Eyedomind.nl heeft Stichting Corantijn tegen een gereduceerd tarief vlot en vakkundig geholpen bij het bouwen van een nieuwe website. Erik heeft een creatieve geest en wist snel oplossingen te bedenken als we ergens tegenaan liepen. Daarnaast kunnen we altijd bij hem terecht als we nog vragen hebben.

We willen Erik Willems van Eyedomind.nl hartelijk danken voor zijn hulp!

De lagere prijs voor het maken van een website en het ons blijvend te helpen maakt dat we hiervoor minder kosten hebben gemaakt/gaan maken.

Wilt u meer weten over Eyedomind.nl: eyedomind.nl

nl_NL_formal