Menu Sluiten

Nieuwe sponsor: Hellingman Transport BV

Wat is Hellingman Transport BV?
Sinds 1926 bestaat Hellingman Transport BV en is van generatie op generatie overgenomen. Een echt familiebedrijf.

In de beginjaren vooral actief in de agrarische sector maar sinds de opkomst van de zeecontainers werden de activiteiten met name op im- en export in de havens van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen gericht. Momenteel beschikt Hellingman Transport BV over een modern en gespecialiseerd wagenpark ingericht voor het vervoer van alle soorten zeecontainers. Alle voertuigen voldoen aan de strenge emissienormen die gelden in binnensteden en havengebieden.

Hoe zijn we met Hellingman Transport BV in contact gekomen?
Wij hebben contact opgenomen met de eigenaar van Hellingman Transport BV, de heer Rick Hellingman, met de vraag of ze ons wilden ondersteunen.

Wat wordt er gesponsord?
Hellingman Transport BV sponsort vanaf augustus 2019 de kosten van de VGM weging die tijdens het voortransport van de container plaatsvindt. Dit houdt in dat de container, nadat deze op de vrachtwagen met sideloader is geplaats, direct gewogen wordt. Op dat moment is het gewicht van de totale container bekend en, na aftrek van de kilogrammen van de lege container, ook het netto gewicht van de goederen die in de container geladen zijn.

We willen Hellingman Transport BV hartelijk danken voor hun hulp!

Het sponseren van de VGM weging van onze containers scheelt ons in onze kosten.

Wilt u meer weten over Hellingman Transport BV: hellingmantransport.nl

nl_NL_formal