Menu Sluiten

Nieuwe sponsor: Core-TeQ Europe B.V.

Wat is Core-TeQ Europe B.V.?
Core-TeQ Europe B.V., voorheen Scherpenzeel B.V., is een toonaangevend producent van assen, rollers en complete samenstellingen. Deze producten zijn speciaal geschikt voor groot-formaat papierverwerkende apparatuur, zoals plotters, kopieerapparaten, scanners en vouwmachines en vinden hun weg naar afnemers over de hele wereld. Samen met hun afnemers ontwikkelen zij de meest kostengunstige oplossing, om zo hun slogan “Supporting your Core business” waar te maken. De kracht van Core-TeQ Europe B.V. is hun jarenlange ervaring, een team van specialisten, de modernste productiemiddelen en een netwerk van geselecteerde toeleveranciers.

Hoe zijn we met Core-TeQ Europe B.V. in contact gekomen?
De eigenaar van Core-TeQ Europe B.V. is bestuurslid van Stichting Corantijn en daardoor met hart en ziel verbonden en altijd bereid om waar mogelijk in de uitvoering een hand toe te steken.

Wat wordt er gesponsord?
Het vervoer van materiaal naar ons depot dat qua hoeveelheid zo groot is dat dit niet meer met behulp van de aanhanger gedaan kan worden. We mogen dan om een vrachtwagencombinatie vragen die ons dan met chauffeur ter beschikking wordt gesteld. Dit betreft dan bijvoorbeeld geschonken schoolmeubilair dat in één keer uit een school verwijderd moet worden, een schenking door NAK-karitativ die in Duitsland opgehaald moet worden, etc.

Daarnaast mogen we op de dagen dat de container geladen wordt gebruik maken van een aantal hydraulische pallethefwagens.

We willen Core-TeQ Europe B.V. hartelijk danken voor hun hulp!

Het kosteloos gebruiken van de vrachtwagencombinatie en van de hydraulische pallethefwagens scheelt ons in onze kosten.

Wilt u meer weten over Core-TeQ Europe B.V. kijk dan op: core-teq.com

nl_NL_formal